Over ons

Beauty Wellness & Nails is per 1 januari 2014 overgenomen door Negina Salehi. Voorheen heette het Beauty Clinic Elly de Cocq.

We hebben ervoor gekozen om dezelfde merken aan te houden waar Elly ook mee werkte waaronder: Dermalogica, Mineralogie & Laviesage. Daarnaast zijn wij ook gaan werken met Dr, Med Schrammek (kruidenpeeling) Wij hebben de salon uitgebreid met allerlei nieuwe behandelingen en natuurlijk een  kapsalon en daarvoor werken wij met Lóreal Professional.

Wij zijn een allround schoonheidssalon waar u terecht kan voor al uw behandelingen van top tot teen! Ook is het mogelijk om uw behandelingen te combineren op dezelfde dag en ook is het mogelijk om met meerdere tegelijk te komen aangezien wij over 5 behandelruimtes beschikken.

Wij geloven in kwaliteit en professionaliteit dat zijn dan ook onze hoogste prioriteiten voor u als onze cliënt! Wij proberen zoveel mogelijk “up to date”te blijven met de nieuwste trends en technieken betreft de schoonheid & skin care branche. Daarvoor houden wij alle trends online in de gaten en gaan we natuurlijk regelmatig op training en cursussen om nieuwe dingen te blijven leren zodat we het beste van het beste voor u kunnen aanbieden!

Hopelijk zien wij u snel bij ons in de praktijk!

Liefs, Negina

en team Beauty Wellness & Nails Brielle